Αθλητισμος

ΠΑΟΚ, μπορείς να προκριθείς!

Αποθέωση για παίκτες και Στέφενς στο αεροδρόμιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47664-98475.jpg

Οι απουσίες των Χούντελαρ και Παπαδόπουλου, το εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Χουμπ Στέφενς και μια εμπνευσμένη ενέργεια του Μίροσλαβ Στοχ εξασφάλισαν στον ΠΑΟΚ ισχνό, αλλά διόλου αμελητέο προβάδισμα για μια ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ενθουσιασμός επικρατεί σήμερα στις τάξεις του συλλόγου μετά την πολύ σημαντική ισοπαλία με σκορ 1-1 που απέσπασε η ομάδα στο «Φέλτινς Αρένα» από τη Σάλκε, στο πλαίσιο των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Το γεγονός αποτυπώθηκε κατά την άφιξη της «ασπρόμαυρης» αποστολής στη Θεσσαλονίκη στις 06:30 το πρωί.

Παρότι υπήρξε καθυστέρηση 1,5 ώρας και τελικά το τσάρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναχώρησε από την Κολωνία στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι οπαδοί της ομάδας περίμεναν καρτερικά την επιστροφή της για να αποθεώσουν τον Χουμπ Στέφενς και τους ποδοσφαιριστές του.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, εκτός από το «ΠΑΟΚ, έχω τρέλα…», και συνθήματα με τα ονόματα των παικτών, οι οπαδοί φώναξαν το «ΠΑΟΚ, εσύ, εσύ θα προκριθείς».

Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι μετά το χθεσινό ματς, την ταλαιπωρία που υπήρξε στο αεροδρόμιο και την πτήση, όμως χάρηκαν πολύ με την παρουσία τόσο κόσμου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και πήραν δύναμη για τη δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί.

Θυμίζουμε πως η γερμανική ομάδα είχε προηγηθεί με γκολ του Φαρφάν στο 32', όμως, ο Σλοβάκος Στοχ με εξαιρετική ενέργεια στο 73' ισοφάρισε 1-1. Πλέον, την Τρίτη (27/8), στην άδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σάλκε με στόχο την πρόκριση.

Δ.Κ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ