Αθλητισμος

Το λάθος της διοίκησης του ΠΑΟΚ που εξόργισε τους οπαδούς (εικόνα)

Στο περιθώριο της ΔΕΘ, έδωσαν στον Πάνο Καμμένο τη φανέλα που δεν έπρεπε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4540396.jpg
© ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Είθισται κάθε χρόνο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της πόλης να έχουν περίπτερο, που αποτελεί συνήθως πόλο έλξης για τους επισκέπτες και φυσικά τους πολιτικούς.

Ο εκάστοτε πρωθυπουργός συνηθίζεται να κάνει ένα πέρασμα από εκεί και σχεδόν πάντα παίρνει και μια φανέλα δώρο, ενώ μερικές φορές δημιουργούνται και ειδικές περιστάσεις, όπως το 2015 που ο τότε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πήρε τη φανέλα που έγραφε στην πλάτη το όνομα… Νεϊμαράκης.

Από το περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πέρασε πρόσφατα και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τον οποίον περίμενε κι αυτόν μια εμφάνιση της ομάδας. Το πρόβλημα που λησμόνησαν οι υπεύθυνοι για την κίνηση αυτή είναι ότι στην πλάτη είχε τον αριθμό «12», κάτι που εξόργισε μεγάλη μερίδα των οπαδών του «Δικέφαλου του Βορρά».

20018253.jpg
© ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR

Από το 1999, αυτός ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται από κανέναν παίκτη, αφού είναι αφιερωμένος στον κόσμο, μετά τον άδικο χαμό έξι φίλων της ομάδας σε δυστύχημα στα Τέμπη.

Στα social media υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, όπως και με τηλεφωνήματα στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ δεν έλειψαν και σκληρές ανακοινώσεις από συνδέσμους οργανωμένων. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ διαμήνυσε πως αναγνώρισε το λάθος της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ