Αθλητισμος

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού

Οι νέες μεταγραφές και η επίθεση-φωτιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4527642.jpg
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν, το ξήλωμα του ρόστερ και τις μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά, ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειχνε ανήσυχος. Τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην μέσα σε λίγες μέρες.

Σίγουρα, η Λουκέρνη δεν ήταν δύσκολος αντίπαλος, αλλά το συνολικό 7-1 των «ερυθρόλευκων» σε δύο ματς, λέει κάτι. Ότι η ομάδα έχει βρει τουλάχιστον επιθετικές λύσεις με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (τέσσερα γκολ ήδη), τον Ποντένσε που μοιράζει, τον Φορτούνη που μοιάζει αναγεννημένος, τον επιθετικό Γκερέρο που βρίσκει εύκολα δίχτυα.

Αμυντικά δεν έχει δέσει ο Ολυμπιακός, αλλά μπροστά ήδη βγάζει… φωτιές παρότι πρόκειται για μία –ουσιαστικά- καινούργια ομάδα.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 17 νέες προσθήκες, ετοιμάζονται άλλες δύο και… βλέπουμε. Σχεδόν 20 νέους παίκτες θα έχουν στο ρόστερ τους οι Πειραιώτες, που όμως φυλούν τις καλύτερες μεταγραφές για το τέλος. Ήρθε πριν λίγες μέρες ο Νάτχο για τη θέση του κεντρικού χαφ και την Πέμπτη πάτησαν Αθήνα άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Πρώτος ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Γκιγέρμε από τη Λα Κορούνια και κατόπιν ο Αιγύπτιος σέντερ φορ, Αχμέντ Χασάν, που προέρχεται από την Μπράγκα.

Με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό συν κάποιες ακόμη κινήσεις που μπορούν να γίνουν (τερματοφύλακας, εξτρέμ), ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά στις του μήνα, αλλά και με ανεβασμένη ψυχολογία στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μπέρνλι.

Η αγγλική ομάδα απέκλεισε την Μπασακσεχίρ και θα βρεθεί στον δρόμο της ελληνικής ομάδας. Τερμάτισε πέρυσι 7η στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν διαθέτει μεγάλα αστέρια, αλλά έχει στιβαρό και ακριβό ρόστερ, αλλά στερείται εμπειριών από την Ευρώπη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ