Αθλητισμος

Διπλό «χτύπημα» για ΠΑΟΚ

Οι νέες προσθήκες στο ήδη δυνατό ρόστερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok-OPADOI.jpg
© EUROKINISSI / MOTIONTEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Από τα ματς με τη Βασιλεία φάνηκε η φετινή δυναμική του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά οι οπαδοί, ονειρεύονται μεγαλεία στη σεζόν που ξεκίνησε, με πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετά, την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συμβεί το δεύτερο, θα πρέπει πρώτα ο «Δικέφαλος του Βορρά» να αποκλείσει τη Σπαρτάκ Μόσχας και κατόπιν στα πλέιφ οφ, τον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε. Δύσκολο το έργο των Θεσσαλονικιών, που σήμερα ετοιμάζονται για άλλες δύο δυνατές μεταγραφές.

Από την Πέμπτη βρίσκεται στην Ελλάδα ο Τσουμπά Ακπόμ. Ο 22χρονος επιθετικός που έρχεται από την Άρσεναλ, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε και σήμερα θα ανακοινωθεί. Ήδη ο Γιώργος Σαββίδης τον καλωσόρισε μέσω Instagram.

Επίσης, σήμερα όλα δείχνουν πως φτάνει στη Θεσσαλονίκη και ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Πρόκειται για τον 32χρονο κεντρικό χαφ από τη Σουηδία, που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποτελεί διακαή πόθο των Θεσσαλονικιών από τον Μάιο. Αν κι έκανε τον δύσκολο, ο Βέρνμπλουμ πήρε την απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ, εισπράττοντας μάλιστα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ