Αθλητισμος

Η πιο κρίσιμη μάχη του ΠΑΟΚ

Πήγε στην Ελβετία για την πρόκριση μετά το 2-1 της Θεσσαλονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vasilis-ververidis23423.jpg
©EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Πολλαπλού ενδιαφέροντος είναι η σημερινή ρεβάνς του ΠΑΟΚ στη Βασιλεία με την τοπική ομάδα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε με 2-1 στον πρώτο αγώνα κaι απόψε διεκδικεί την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένας βασικός στόχος της ελληνικής ομάδας είναι το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο των Ελβετών, κατόπιν της Σπαρτάκ Μόσχας και άλλης μιας ομάδας στα πλέι οφ. Το έργο δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ περάσει τη Βασιλεία, εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (σε περίπτωση που αποκλειστεί έπειτα από τους Ρώσους), δίχως να δώσει άλλα ματς. Άρα, τουλάχιστον θα μπουν στα ταμεία 5-6 εκατομμύρια ευρώ.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα για την ελβετική ομάδα, καθώς πέρα από την ήττα στην Τούμπα, έχει μόλις έναν βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματός της. Αποτέλεσμα ήταν να φύγει ο προπονητής Ραφάέλ Βικί και τη θέση του να πάρει προσωρινά ο Αλεξάντερ Φρέι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ