Αθλητισμος

H βοήθεια Παπασταθόπουλου και Μπόγρη στους πληγέντες

Σύλλογοι, παίκτες και απλοί φίλαθλοι βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fott.jpg
© EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ενωμένος ο αθλητικός κόσμος προσπαθεί κι αυτός να συνεισφέρει όπως μπορεί, για να απαλύνει το πόνο των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά.

Ως γνωστόν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να προσφέρει 1.000.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δώσει τις εισπράξεις από τον χθεσινό αγώνα με τη Βασιλεία, που υπολογίζονται σε κάτι λιγότερο από 500.000. Περιμένοντας κινήσεις και από άλλους συλλόγους, υπάρχουν και παίκτες που βοηθούν μεμονωμένα.

Για παράδειγμα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα προσφέρει τις εισπράξεις μιας εβδομάδας από το μαγαζί που έχει στην Καλαμάτα (το μπαρ-ρέστοραν Platea), ενώ ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης πήγε με το αυτοκίνητό του στο Μάτι, μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

Όσο για τους οπαδούς, οργανωμένα κάνουν κι αυτοί αρκετές κινήσεις. Η Θύρα 13, η Θύρα 7 μαζεύουν και ήδη μοιράζουν τα ζητούμενα αγαθά, ενώ το ίδιο πράττει και η Original 21. Μάλιστα, ο σύνδεσμος της ΑΕΚ έχει παράρτημα στη Ραφήνα, όπου είναι ανοικτό όλο το 24ωρο, φιλοξενώντας κόσμο.

Ανάλογες κινήσεις κάνουν οπαδοί του Ηρακλή, του Πανιωνίου, του Άρη, του Ιωνικού, αλλά και σύνδεσμοι φιλάθλων ξένων ομάδων στη χώρα μας, όπως της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ