Αθλητισμος

Χτύπησε «καμπανάκι» στον Ολυμπιακό

Αν και σε φιλικό, η ήττα με 4-0 από την Γκενκ ήταν ανησυχητική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
martins243234.gif
©EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Κάθε φίλαθλος, αλλά και δημοσιογράφος δεν θα πρέπει να ασχολείται με τα αποτελέσματα των φιλικών παιχνιδιών σε όλα τα αθλήματα. Πολλές φορές οι προπονητές θέλουν να δουν άλλα πράγματα, να δοκιμάσουν, να πειραματιστούν.

Υπό αυτήν την έννοια, η ήττα του Ολυμπιακού με 4-0 από την Γκενκ, δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν. Όμως, ήταν τόσο κακή η εμφάνιση των Πειραιωτών, που χτύπησε μεγάλο «καμπανάκι» για τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση.

Ασύνδετη επίθεση που δεν απειλούσε και κακή άμυνα, ήταν τα βασικά στοιχεία, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Βέλγοι. Η Γκενκ σκόραρε τέσσερις φορές, ενώ είχε ακόμη δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει σκορ-ρεκόρ!

Κι όλα αυτά, με επτά νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να παίρνουν μπόλικο χρόνο συμμετοχής. Ήδη, ετοιμάζονται νέες μεταγραφές, κι όταν ολοκληρωθεί το καινούργιο (ουσιαστικά ρόστερ) θα πρέπει να γίνει το δέσιμο του συνόλου, καθώς στα τέλη Αυγούστου αναμένεται να έχει αλλάξει τουλάχιστον η μισή ομάδα σε σχέση με την περσινή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ