Αθλητισμος

Η Ρεάλ ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση με Μπαπέ και Νεϊμάρ

Οι «βόμβες» που ονειρεύονται οι άνθρωποί της…

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
neymar.jpg
© EUROKINISSI / ACTION IMAGES

Κάθε μέρα που περνάει, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πλησιάζει στη Γιουβέντους. Μάλιστα, τις δύο τελευταίες μέρες η μετοχή της Γιουβέντους σημειώνει σημαντική άνοδο στο Χρηματιστήριο και όταν κλείσει η μεταγραφή θα χτυπήσει απανωτά limit ups.

Είναι εμφανές πως το γυαλί ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Πορτογάλο έχει ραγίσει, οπότε ακόμη κι αν στραβώσει η δουλειά με τη Γιούβε, ο 33χρονος θα ψάξει να βρει ομάδα. Το ίδιο θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα και με τον Γκάρεθ Μπέιλ, οπότε η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα πρέπει να ανανεώσει την επίθεσή της.

Είναι γνωστό πως διακαής πόθος του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο Νεϊμάρ. Όμως, όλα δείχνουν ότι δεν είναι ο μοναδικός. Πέρυσι, η «βασίλισσα» βρέθηκε πολύ κοντά στον Κιλιάν Μπαπέ, όμως αυτός προτίμησε την Παρί Σεν Ζερμέν παρέα με τον Νεϊμάρ. Δώδεκα μήνες αργότερα, δεν αποκλείεται οι δυο τους να παραμείνουν συμπαίκτες αλλά στη Μαδρίτη.

Η Παρί έχει τεράστιο πρόβλημα με το Financial Fair Play της ΟΥΕΦΑ, καθώς δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα τεράστια ποσά που δαπανά. Οπότε είναι πιθανό να πουλήσει τους δύο πιο ακριβούς παίκτες της (με 500 εκατομμύρια ευρώ και πάνω), να τους αντικαταστήσει με φθηνότερους και να γλιτώσει τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τη μεριά της, η Ρεάλ έχει πολλές και μεγαλύτερες πηγές εσόδων και αν ξεφορτωθεί Κριστιάνο και Μπέιλ, θα μπορέσει να πάρει τους δύο παικταράδες της Παρί.

Τις τελευταίες μέρες, οι «μερένγκες» έχουν διαψεύσει επίσημα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους δύο, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Άλλωστε αμφότεροι έχουν ακόμη υποχρεώσεις στο Μουντιάλ, άρα οτιδήποτε και να συμβεί, θα γίνει μετά το τέλος της διοργάνωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ