Αθλητισμος

O Κριστιάνο αφήνει τη Ρεάλ για τη Γιουβέντους (video)

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να γίνει η μεταγραφή της χρονιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Watch Cristiano Ronaldo's Bicycle Kick Goal Vs Juventus | Champions League 17-18 Quarterfinal

Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ κι ενώ όλη η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί.

Ήταν ένα κολπάκι που κάνει συχνά όταν θέλει να γίνει το δικό του. Μόνο που αυτή τη φορά ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο πρόεδρος της ομάδας, δεν ήταν διατεθειμένος να του κάνει το χατίρι. Η αύξηση που ζήτησε ο 33χρονος από τα 21 στα 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο βρήκε «τοίχο» στη διοίκηση του συλλόγου, που ήδη ονειρεύεται τον Νεϊμάρ.

Δεν είναι μυστικό πως ο Πορτογάλος θα βρει τα λεφτά που θέλει σε άλλον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή, φαβορί φαντάζει η Γιουβέντους, η οποία μάλιστα έχει συμφωνήσει ήδη με τον παίκτη σύμφωνα με δημοσιεύματα. Βέβαια, πρέπει να πληρωθεί και η Ρεάλ, που μάλλον δεν θα αρκεστεί στα 100 εκατομμύρια που δίνουν οι Ιταλοί.

Πάντως, και ο Ρονάλντο δείχνει να θέλει τη Γιούβε. Εκτίμησε πολύ τη στάση των οπαδών της, που τον αποθέωσαν όταν φέτος σκόραρε στο γήπεδό της με εκείνο το εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ