Αθλητισμος

Η Νιγηρία έβαλε τους πάντες στο «κόλπο» (video)

Δίκαιο το 2-0 επί της Ισλανδίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nige.jpg
© EPA/ZURAB KURTSIKIDZE

Με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, η Νιγηρία κατάφερε να νικήσει την Ισλανδία με 2-0 και ν’ αποδείξει ότι δεν πήγε στη Ρωσία για να είναι ο κομπάρσος του Δ’ ομίλου. Δύο φορές σκόραρε ο Μούσα απέναντι σε μία από τις πιο σκληρές άμυνες της διοργάνωσης και έβαλε «φωτιά» στο συγκεκριμένο γκρουπ.

Αυτή τη στιγμή, στη βαθμολογία η Κροατία έχει 6 βαθμούς, η Νιγηρία 3 και Αργεντινή-Ισλανδία από έναν. Αν οι Αφρικανοί νικήσουν τους Αργεντινούς στο τελευταίο ματς, προκρίνονται, ενώ με ισοπαλία θα περιμένουν την εξέλιξη του άλλου ματς, όπου η Κροατία αναμένεται να παίξει με αρκετούς αναπληρωματικούς.

Η Αργεντινή από τη μεριά της, θέλει απαραίτητα να νικήσει τη Νιγηρία και να περιμένει να μην χάσει η Κροατία. Σε περίπτωση που νικήσει και η ομάδα του Μέσι και η Ισλανδία, τότε θα έχουμε ισοβαθμία.

Πρώτο κριτήριο για τις ισοβαθμίες είναι η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και κατόπιν το μεταξύ τους ματς δύο ομάδων. Αυτή τη στιγμή, η Ισλανδία έχει γκολ 1-3, η Αργεντινή 1-4 και η Νιγηρία (που μπορεί να ισοβαθμήσει με τους Ισλανδούς) 2-2.

Nigeria v Iceland | 2018 FIFA World Cup | Match Highlights

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ