Αθλητισμος

Αλλάζει γνώμη ο Ρονάλντο!

Έπεσαν οι τόνοι, ηρέμησε ο Πορτογάλος σταρ που αποθεώθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19569467.jpg
PHOTO: ΕΡΑ / Javier Lizon

Παρά την ευφορία για την κατάκτηση και του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, στη Ρεάλ Μαδρίτης υπήρχε η σκιά των δηλώσεων του Κριστιάνο Ρονάλντο αμέσως μετά τον τελικό.

Έτσι κανείς δεν ήξερε τι θα συναντήσει κατά τη διάρκεια των επινικίων. Στη Θιμπέλες, παρουσία χιλιάδων οπαδών, ο Πορτογάλος πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στον κόσμο: «Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη. Παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και με το ρόστερ που διαθέτουμε δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε. Θα τα πούμε και του χρόνου»!

Τι άλλαξε μέσα σε 20 ώρες; Καταρχάς, ο Κριστιάνο έφαγε… κράξιμο από τους συμπαίκτες του σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις. Παρ’ όλα αυτά τον σκοπό του τον πέτυχε. Ο κύριος λόγος που έκανε τις δηλώσεις με τις υπόνοιες περί φυγής, ήταν για να βελτιώσει το συμβόλαιό του.

Ο Νεϊμάρ εισπράττει 37 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στην Παρί, ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα 33 και ο Κριστιάνο 23. Ήδη ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις και ο 33χρονος αναμένεται να πάρει αύξηση με τις συνολικές αποδοχές του να ξεπερνούν τα 30.000.000 ευρώ.

Χθες, όλο το «Μπερναμπέου» φώναζε ρυθμικά στον Πορτογάλο να μείνει, το ίδιο είπαν δημόσια και οι συμπαίκτες του και μάλλον το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν. Άλλωστε και να ήθελε να φύγει ο CR7, αφενός έχει συμβόλαιο ως το 2021, αφετέρου η ρήτρα παραχώρησής του είναι ένα δισεκατομμύριο!

Πάντως, ο τρόπος και ο τόπος που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, ήταν άκομψος και μεγάλο «φάουλ»…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ