Αθλητισμος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… τρελάθηκε - Άφησε υπόνοιες ότι αποχωρεί

Έκανε άνω-κάτω τη Ρεάλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ronaldo.jpg
© EPA/ARMANDO BABANI

Δεν είχαν περάσει παρά μόνο λίγα λεπτά από το τέλος του τελικού στο Κίεβο. Δεν είχε γίνει καν η απονομή και ο Κριστιάνο Ρονάλντο άναψε φωτιές: «Ήταν πολύ ωραία που ήμουν στη Μαδρίτη. Τις επόμενες μέρες θα εξηγήσω στον κόσμο τι ακριβώς εννοώ» τόνισε ο Πορτογάλος κι αίφνης η κατάκτηση του 13ου Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε σε δεύτερη μοίρα!

Ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ απάντησε άμεσα ότι «το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο», ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος είπε ότι «πρέπει να μας εξηγήσει άμεσα τι εννοεί», ενώ ο προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν αρκέστηκε να δηλώσει πως «δεν ξέρω τι λέει, αλλά πρέπει να μείνει πάση θυσία στην ομάδα».

Σαν να μην έφτανε η βόμβα του Ρονάλντο και ακολούθησε ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο MVP του χθεσινού αγώνα με τα δύο γκολ, βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει: «Πρέπει να παίζω κάθε εβδομάδα και όχι αραιά και πού. Δεν περίμενα να ξεκινήσω αναπληρωματικός σε αυτό το ματς. Τις επόμενες εβδομάδες θα συζητήσω με τον ατζέντη μου για το μέλλον μου».

Όπως γίνεται κατανοητό, οι πανηγυρισμοί και το τεράστιο επίτευγμα της Ρεάλ δεν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Άλλωστε η κατάκτηση ενός Τσάμπιονς Λιγκ έχει γίνει… ρουτίνα για τη «Βασίλισσα».

Ο Ρονάλντο γενικά χθες το βράδυ ήταν εκνευρισμένος, λόγω της δικής του κακής απόδοσης, αλλά και της πολύ καλής του Μπέιλ, ο οποίος έγινε ήρωας.

Γι’ αυτό συνέχισε το υπερφίαλο κρεσέντο του, ξεπερνώντας αρκετά τα όρια: «Ποιος ήταν ξανά ο πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση;» αναρωτήθηκε on camera και συνέχισε: «Νομίζω πως το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να αλλάξει όνομα και να γίνει CR7 Τσάμπιονς Λιγκ»…

Ο Πορτογάλος μετρά πέντε κατακτήσεις (η μία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), όσες δηλαδή έχουν η Λίβερπουλ ή η Μπαρτσελόνα σε όλη την ιστορία τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ