Αθλητισμος

Επίθεση Γιαννακόπουλου κατά της ΑΕΚ

Αφορμή στάθηκε η χρήση του ΟΑΚΑ από την ποδοσφαιρική ομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giannakopoulos.jpg
© EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

«Δεν θα είμαστε εμείς οι μαλάκες της ιστορίας». Αυτό ανέφερε στον ραδιοφωνικό αέρα του SPORT 24 πριν από λίγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έκανε ολομέτωπη επίθεση κατά της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, η ΠΑΕ ΑΕΚ πληρώνει 273.000 τον χρόνο για τη μίσθωση του ανοιχτού γηπέδου, ενώ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κοντά στα 700 χιλιάρικα για την ετήσια ενοικίαση του κλειστού! «Περιμένω να δω τι θα βγει στη Διαύγεια. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάψει να σέβεται τη δική του σύμβαση με το ΟΑΚΑ».

Βασικά, το πρόβλημα για τον Γιαννακόπουλο και το project Athens Alive είναι ότι η «Ένωση» φέρεται να έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, κάτι που προφανώς δεν αφήνει την Κυβέρνηση να υπογράψει άμεσα την ένραξη εργασιών στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

«Της χαρίστηκαν όλα τα χρέη όταν έπεσε στη Γ’ εθνική. Έχει πάρει κονδύλι 20 εκατομμυρίων για να φτιάξει γήπεδο. Δεν γίνεται μια ομάδα να προσπαθεί να βάλει εμπόδια στο ΟΑΚΑ για να γλιτώσει μερικές χιλιάδες ευρώ» είπε ο Γιαννακόπουλος, αλλά στο τέλος κράτησε και μια πισινή: «Μακάρι να μην είναι αλήθεια όλα αυτά. Τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη. Πάντως, οι πληροφορίες που έχω από πολλές πλευρές λένε ότι η σύμβαση έχει υπογραφεί».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ