Αθλητισμος

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Μετά τον Λάζαρο και ο Γιόχανσον έφυγε από την ΑΕΚ

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gi.jpg
© EUROKINISSI/ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μπορεί φέτος να μην είχε μεγάλο μερίδιο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά τον Νοέμβριο, όμως δεν έπαυε να αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Ο Σουηδός, που με δικό του γκολ έστειλε την εθνική του στο Μουντιάλ παρότι τώρα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δεν ήταν εξαρχής ζεστός να ανανεώσει με την “Ένωση”. Άλλωστε τα χρήματα που του έδινε ο Μελισσανίδης δεν τον κάλυπταν και σήμερα αρνήθηκε να συζητήσει έστω με τους διοικούντες την πρωταθλήτρια.

Έτσι μένει ελεύθερος και μπορεί να πάει στην ομάδα της επιλογής του. Ο Σκανδιναβός μέσος έχει προτίμηση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μην απορήσει κανείς να μετακομίσει μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα της Αθήνας...

Μετά τον Χριστοδουλόπουλο, η ΑΕΚ χάνει άλλον έναν βασικό της παίκτη, ενώ οι προτάσεις για αρκετούς ακόμη (Βράνιες, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο) καταφτάνουν συνεχώς. Όλοι οι παραπάνω έχουν συμβόλαιο, όμως δεν αποκλείεται να ζητήσουν να φύγουν αν βρουν στο εξωτερικό πολλά περισσότερα χρήματα απ' όσα τους δίνει σήμερα ο Μελισσανίδης. Κι αυτή η σφιχτή οικονομική πολιτική ίσως εξελιχθεί σε μπούμερανγκ για την πρωταθλήτρια Ελλάδος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ