Αθλητισμος

Επεισοδιακή ισοπαλία Μπαρτσελόνα – Ρεάλ (video)

Επικράτησε εκνευρισμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19472730.jpg
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Το χθεσινό μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκρινε απολύτως τίποτα. Οι Καταλανοί έχουν κατακτήσει ήδη το νταμπλ, ενώ οι Καστιγιάνοι ετοιμάζονται για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το 13ο τρόπαιο.

Με δεδομένο ότι αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Αντρές Ινιέστα μέσα στο «Καμπ Νόου», οι παίκτες και ο κόσμος της Μπάρτσα ήθελαν να το διασκεδάσουν. Όμως η Ρεάλ τους το χάλασε. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Σουάρες, οι πρωταθλητές Ευρώπης ισοφάρισαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να προηγηθούν.

Στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» επικράτησε εκνευρισμός, κάτι που αποτυπώθηκε στις συνεχείς προκλήσεις των παικτών τους και στην απευθείας κόκκινη που δέχτηκε ο Σέρχι Ρομπέρτο για χτύπημα εκτός φάσης στον Μαρσέλο.

Η Μπαρτσελόνα, αν και με παίκτη λιγότερο, προηγήθηκε με 2-1 χάρη σε γκολ του Μέσι, όμως πρώτα κακώς δεν σταμάτησε η φάση για φάουλ του Σουάρες. Η Ρεάλ ισοφάρισε με γκολάρα του Μπέιλ και το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, παρότι οι Μαδριλένοι έπαιζαν στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους τους, ενώ διαμαρτύρονται δίκαια για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Μαρσέλο.

Mission: Impossible - Fallout (2018) - Official Trailer - Paramount Pictures

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ