Αθλητισμος

«Πόλεμος» Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Η μυστική συμφωνία που χάλασε την τελευταία στιγμή

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19413132.jpg
φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Όλη την εβδομάδα ήταν γνωστό πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περίμεναν τον Ταϊλανδό για να συζητήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, όπερ κι εγένετο. Αυτό που κυκλοφόρησε χθες βράδυ είναι οι δύο προσωπικές επαφές που είχε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η πρώτη έγινε την Τρίτη το βράδυ με τον Γιαννακόπουλο να προτείνει να βάλει άμεσα 4.000.000 ευρώ για τις τρέχουσες ανάγκες και από ‘κει και πέρα, τα έσοδα να πηγαίνουν κατά 70% στην ομάδα και 30% στον Αλαφούζο.

Όλα αυτά βέβαια, με το δεδομένο ότι αναμένεται να προχωρήσει το Athens Alive. Οι δύο επιχειρηματίες συναντήθηκαν για τρεις ώρες και ουσιαστικά συμφώνησαν. Την Παρασκευή το βράδυ είχαν και δεύτερη επαφή, όπου ο Αλαφούζος του ανακοίνωσε πως αποφάσισε να παραχωρήσει τις μετοχές στον Πιεμπονγκσάντ!

Άλλωστε, ο Ταϊλανδός είχε ήδη φτάσει στην Αθήνα εκείνη τη στιγμή, παρότι αρχικά ο Γιαννακόπουλος είχε πάρει το ΟΚ.

Το Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, διέρρευσε ότι ο Αλαφούζος έστειλε γραπτό μήνυμα απειλώντας τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, επειδή δημοσιοποίησε την είδηση των δύο συναντήσεών τους, τις οποίες είχαν αποφασίσει να κρατήσουν κρυφές.

Πρόκειται για μια κόντρα που ίσως έχει κι άλλα επεισόδια στο μέλλον. Το θέμα, πάντως, γίνεται ακόμη πιο πολύπλοκο, βλέποντας κανείς το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ», ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου.

Ουσιαστικά η παραπάνω διένεξη πλασάρεται ως δεύτερο θέμα με τίτλο «Ντροπή σου Γιάννη», ενώ μεγάλο και κύριο θέμα είναι ο Πιεμπονγκσάντ με τον πολύ θετικό τίτλο «Εκτόξευση στον ορίζοντα»!

Τι ακριβώς συμβαίνει που ουδείς άλλος γνωρίζει, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ