Αθλητισμος

Πάνω από 20 χιλιάδες στη γιορτή της ΑΕΚ (videos)

Παρά τη βροχή ξενύχτησε η Νέα Φιλαδέλφεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19468050.jpg
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Κάτι περισσότερο από μία ώρα κράτησε η διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν της πρωταθλήτριας ΑΕΚ από τη Ριζούπολη ως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πολύς κόσμος, πάνω από 20.000 περίμενε να αποθεώσει την ομάδα του Χιμένεθ στη Δεκελείας, στην κορύφωση ενός μεγάλου πάρτι.

Οι παίκτες της ΑΕΚ πάνω στο λεωφορείο άνοιξαν σαμπάνιες, μπίρες, άναψαν καπνογόνα, ενώ φώναζαν κι αυτοί συνθήματα μαζί με το πλήθος. Εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ, που έδειξε να το διασκεδάζει δεόντως.

Αποθέωση Πρωταθλήτριας 2018 ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια~Πούλμαν ΑΕΚ

Αρχικά είχε υπολογιστεί να φτάσουν οι παίκτες ως την ειδική εξέδρα που είχε στηθεί στην άκρη του οικοπέδου που χτίζεται το νέο γήπεδο της ομάδας. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Ήταν τέτοια η πυκνότητα του κόσμου που έκανε «απαγορευτική» τη μετάβαση, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα έπιασε και καταιγίδα.

Έτσι το πάρτι στους δρόμους κάπου εκεί σταμάτησε και συνεχίστηκε ως το πρωί στα διάφορα μαγαζιά της περιοχής. Ανάμεσα στον κόσμο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είχε κλείσει τραπέζει για φαγητό σε εστιατόριο κοντά στο γήπεδο.

Μεγάλες στιγμές βέβαια έζησαν και όσοι οπαδοί της «Ένωσης» πήγαν ως τη Ριζούπολη όπου είδαν από κοντά την απονομή του πρώτου πρωταθλήματος μετά το 1994.

The Legacy of 1968: A European Perspective

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ