Αθλητισμος

Η πιο κρίσιμη μάχη στον «πόλεμο»

Ο Παναθηναϊκός παίζει ρέστα στη Μαδρίτη εν μέσω της ανεξέλεγκτης κόντρας με την Ευρωλίγκα

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4441869.jpg
Eurokinissi Sports

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να νικήσει απόψε στις 10 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και να επαναφέρει τη σειρά στην Αθήνα ή θα αποκλειστεί κι αυτός από το φάιναλ φορ;

Αν τον αφήσει η διαιτησία, ναι, μπορεί. Την Τετάρτη, δίχως να κάνει την καλύτερη εμφάνισή του, πάλεψε στα ίσια τη «Βασίλισσα» και λύγισε από τα διαιτητικά λάθη. Είναι πια κοινώς αποδεκτό ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του «τριφυλλιού», εξαιτίας της κόντρας του Τζόρντι Μπερτομέου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει να τιμωρεί τον ιδιοκτήτη των «πράσινων» ακόμη και για τις αναρτήσεις που κάνει στο Instagram, χθες εξέδωσε απαγόρευση στον πρόεδρο Μάνο Παπαδόπουλο να κάτσει στον πάγκο και γενικά κάνει ό,τι μπορεί για να μπει στο μάτι του Παναθηναϊκού.

Υπό ανταλλαγές απειλών θα γίνει το σημερινό ματς στη Μαδρίτη. Οι παίκτες του Πασκουάλ είναι πεισμωμένοι, όμως θα πρέπει κι αυτοί να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Ο Σίνγκλετον είναι σε μέτρια φόρμα, οι Ρίβερς-Παππάς είναι άφαντοι σε αυτή τη σειρά και για να γίνει μια τόσο μεγάλη ανατροπή χρειάζονται όλοι.

Αν και πολλοί πίστευαν πως ο Γιαννακόπουλος ουσιαστικά ασκεί πιέσεις με τις ενέργειές του και δεν σκοπεύει να φύγει από την Ευρωλίγκα, τώρα φαίνεται πως το σκέφτεται σοβαρά. Ειδικά από τη στιγμή που ενδέχεται να βρει και «συμμάχους»: Τη Μπασκόνια και τη Ζαλγκίρις, όπου στα γήπεδά τους αποδοκιμάζεται η Ευρωλίγκα και η διοίκησή της, τον Ερυθρό Αστέρα που του χρόνου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ίσως και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ