Αθλητισμος

Στην τελική ευθεία της Ευρωλίγκας

Αρχίζουν τα πλέι οφ, με τον Παναθηναϊκό σήμερα και τον Ολυμπιακό αύριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paobasket.jpg
Matthias Kern / ιindeal/ Getty Images

Ως τώρα όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στην Ευρωλίγκα είχαν το περιθώριο του λάθους. Να κάνουν κακές εμφανίσεις, ήττες «εκτός προγράμματος», πειράματα, οτιδήποτε. Τα ψέματα τελειώσαν όμως και τα λάθη δεν επιτρέπονται.

Όπως τα έφερε έτσι η μοίρα οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν πλεονέκτημα έδρας, άρα και τις περισσότερες πιθανότητες για να προκριθούν στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Απόψε στις 9.15 το βράδυ, ο Παναθηναϊκός –που έχει και το πιο δύσκολο έργο- υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ που είναι sold out εδώ και 15 μέρες. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, ενώ οι Ισπανοί θα παίξουν χωρίς τον πλέι μέικερ Καμπάτσο που τραυματίστηκε και θα χάσει όλη τη σειρά. Επίσης, ακόμη δεν έχει επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του ο Γιουλ.

Ταυτόχρονα με τα αγωνιστικά, συνεχίζεται η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Ευρωλίγκα, η οποία άσκησε χθες νέα πειθαρχική δίωξη εναντίον του για ένα ποστάρισμα στο Instagram…

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους «πράσινους» είναι ο ορισμός δύο διαιτητών-«καρμανιόλα» του διαβόητου Ιταλού Λαμόνικα και του Σλοβένου Γιαβόρ.

Η ανασκόπηση της regular season από την επίσημη

Ευρωλίγκα: https://www.youtube.com/watch?v=agPz2xoEuzA

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ