Αθλητισμος

Αναζητά ομάδα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Τσακώθηκε στο Αμβούργο και δεν θα μείνει, με τον ΠΑΟΚ να παραμονεύει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19165124.jpg
EPA/DAVID HECKER

Το Αμβούργο είναι η γερμανική ομάδα με ένα μοναδικό επίτευγμα: Από το 1963 που συστάθηκε η Μπουντεσλίγκα, συμμετέχει ανελλιπώς, δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ!

Όπως φαίνεται, όμως, το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει. Απομένουν επτά αγωνιστικές και η ιστορική ομάδα της Βόρειας Γερμανίας παραμένει τελευταία στη βαθμολογία, με 18 πόντους, επτά λιγότερους από τις θέσεις που δίνουν παραμονή στην κατηγορία.

Μετράει 15 σερί αγώνες χωρίς νίκη και τίποτα δεν προσφέρει αισιοδοξία. Παράλληλα, έχουν αρχίσει και «ενδοοικογενειακές» κόντρες με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο Έλληνας στόπερ, που πολύ γρήγορα ανακηρύχθηκε τρίτος αρχηγός της ομάδας, πριν από μερικές μέρες έκανε δηλώσεις κατά της διοίκησης για τη μη πραγματοποίηση μεταγραφών τον Γενάρη, ενώ χθες καταφέρθηκε εναντίον του προπονητή Κρίστιαν Τιτζ, επειδή δεν τον χρησιμοποίησε στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος.

Ο Τιτζ σκέφτεται να μην τον ξαναβάλει ως το τέλος της σεζόν, ενώ και στη διοίκηση είναι εξοργισμένοι. Σκέφτονται να τον τιμωρήσουν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και το καλοκαίρι να τον παραχωρήσουν, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα ετοιμάζεται να υποβιβαστεί.

Έχουν ακουστεί κάποιες φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται. Ο Ιβάν Σαββίδης σίγουρα θα θέλει να κάνει «ρελάνς» ενόψει της νέας περιόδου με δυνατές μεταγραφές, ενώ και ο Κατερινιώτης Παπαδόπουλος έχει δηλώσει πως «στην Ελλάδα θα έπαιζα μόνο για την ομάδα της καρδιάς μου, τον ΠΑΟΚ».

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως θα πρέπει να ρίξει τις ετήσιες αποδοχές του, που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι 26 ετών, αλλά θα έχει ακόμη πολλές καλές επιλογές στην καριέρα του. Κι αν δεν ήταν κι εκείνη η ευπάθεια στον ώμο, αυτή τη στιγμή θα έπαιζε σε τοπ επίπεδο παγκοσμίως, πολύ παραπάνω από Μανωλά και Παπασταθόπουλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ