Αθλητισμος

Ως το 2019 στο ΝΒΑ ο Παπαγιάννης (video)

Ο Έλληνας σέντερ υπέγραψε κανονικό συμβόλαιο με το Πόρτλαντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
papagiannis.jpg
EPA/JOHN G. MABANGLO

Από εκεί που φοβόταν ότι το καλοκαίρι θα ήταν αναγκασμένος να ψάχνει για ομάδα στην Ευρώπη, ο Γιώργος Παπαγιάννης βρήκε μια πολύ καλή συμφωνία στον δρόμο του. Χθες, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ανακοίνωσαν πως υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί του ως το 2019.

Η ιστορία του νεαρού σέντερ στο ΝΒΑ ξεκίνησε την περσινή σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς. Προς το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, με σκοπό να «ψηθεί» ενόψει της φετινής περιόδου. Έπαιξε σε 22 ματς, έχοντας 16 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, με 5,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ.

Όλα έδειχναν πως φέτος θα αποτελούσε σημαντικό στέλεχος της ομάδας στη θέση «5» μαζί τους Κουφό και Κόλεϊ-Στάιν. Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Παπαγιάννης μπορεί να συμμετείχε σε 16 ματς, αλλά έπαιζε ελάχιστα και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στη θυγατρική των Κινγκς στη G League, στους Ρίνο Μπίγκχορνς.

Στις 8 Φεβρουαρίου έμεινε ελεύθερος, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Στις 8 Μαρτίου τον υπέγραψαν για 10 μέρες οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, μία από τις καλύτερες ομάδες, που βρίσκεται 3η στη Δυτική Περιφέρεια.

Ο Παπαγιάννης δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε παιχνίδι τους, όμως φαίνεται πως δείχνει σπουδαία δείγματα στις προπονήσεις, σε σημείο που κέρδισε συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ