Αθλητισμος

Ήττα-βόμβα για Ολυμπιακό (video)

Έχασε στο ΣΕΦ από την Μπαρτσελόνα με το σοκαριστικό 90-63

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4404652.jpg
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Θεωρητικά, ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν να πάρει μία από τις πιο εύκολες νίκες της σεζόν κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Φυσικά και οι δύο ομάδες έχουν τεράστια Ιστορία στο μπάσκετ, όμως από πέρυσι οι «μπλαουγκράνα» έχουν πέσει επίπεδο και φέτος… απόγιναν με τον Σίτο Αλόνσο στον πάγκο.

Κοντολογίς, ο δεύτερος της βαθμολογίας υποδεχόταν τον προτελευταίο ή αλλιώς οι «ερυθρόλευκοι» με το ρεκόρ 11-1 εντός έδρας φιλοξενούσαν την Μπάρτσα με το αποκαρδιωτικό 1-11 μακριά από τη Βαρκελώνη.

Κι όμως, οι Καταλανοί όχι μόνο νίκησαν, αλλά θριάμβευσαν με το εμφατικό 90-63! Οι Πρίντεζης και ΜακΛίν είχαν από 14 πόντους, όμως δεν μπόρεσαν να σώσουν την κατάσταση, καθώς ο Ολυμπιακός σούταρε με ένα ποσοστό οριακά πάνω από το 30%!

Θέμα να χάσουν την τετράδα δεν τίθεται λογικά, ενώ αν η Φενέρ ηττηθεί σήμερα στην Πόλη από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τότε οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν δεύτεροι και… ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Πάντως, στον δεύτερο γύρο έχουν κάνει πολλές απογοητευτικές εμφανίσεις και μάλιστα οι ήττες τους ήταν με μεγάλη διαφορά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ