Αθλητισμος

Μέχρι πότε θα τη γλιτώνει;

Ο κόμπος φτάνει στο χτένι για τους διακανονισμούς του Παναθηναϊκού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15368371.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Η Πέμπτη ήταν η πρώτη πραγματικά δύσκολη μέρα για τον Παναθηναϊκό και τα χρέη που έχει σκορπίσει παντού. Η προσφυγή του Στάθη Ταυλαρίδη δεν πήρε αναβολή, εκδικάστηκε κανονικά και την επόμενη εβδομάδα θα βγει η απόφαση. Αν αυτή είναι υπέρ του πρώην παίκτη του «τριφυλλιού» (που θα είναι…) τότε οι «πράσινοι» καλούνται να βρουν άμεσα 97.000 ευρώ για να μην τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγινε πρόταση συμβιβασμού, να δοθούν στον 37χρονο γύρω στα 80 χιλιάρικα cash, κι αυτός να χαρίσει τα υπόλοιπα. Ο Ταυλαρίδης μάλλον θα συμφωνήσει, αλλά από ‘κει και πέρα υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Πέρα από τα χρωστούμενα στους παίκτες, υπάρχουν και αυτά σε ομάδες. Για παράδειγμα, η ιταλική Κιέβο ζήτησε ξανά τα 312.000 ευρώ που της χρωστά ο ΠΑΟ από τον περσινό δανεισμό του Εμποκού.

Εν τω μεταξύ, για να μην τιμωρηθεί με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι «πράσινοι» θα πρέπει να έχουν καταβάλλει σε διάφορους σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ ως το τέλος της εβδομάδας! Κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί και η ΟΥΕΦΑ δεν πρόκειται να δώσει άλλη παράταση.

Αυτό που «καίει» τη διοίκηση και τον Αλαφούζο, είναι να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε μέσα στον Μάρτιο να πάρει ο σύλλογος την αδειοδότηση για το επόμενο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ