Αθλητισμος

Η επίθεση στον Ουάρντα συνιστά περιστατικό αθλητικής βίας

Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Αιγύπτιο παίκτη του Ατρομήτου στα στενά της Καισαριανής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
warda.jpg
EUROKINISSI/ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Ένα εφιαλτικό βράδυ πέρασε ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος βρισκόταν στην περιοχή της Καισαριανής και σε μία πολύ γνωστή καφετέρια, παρακολουθώντας τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με την παρέα του και με εκατοντάδες ακόμη πελάτες.

Όταν τελείωσε το ματς, αποχώρησε από το μαγαζί και πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο σε στενό πίσω από τον κεντρικό δρόμο. Εκεί του επιτέθηκαν δύο άτομα, με τον Ουάρντα να καταφέρνει να ξεφύγει.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής κρύφτηκε σε μία ταβέρνα, ώσπου κάποια στιγμή ήρθε η αστυνομία και άνθρωποι από την ΠΑΕ Ατρόμητος. Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στο ΑΤ Καισαριανής, αλλά δεν έδωσε κατάθεση, καθώς ήταν ταραγμένος.

Αυτό θα γίνει σήμερα, αλλά στη ΓΑΔΑ, αφού οι Αρχές αποφάσισαν πως το περιστατικό συνδέεται με τον νόμο περί Αθλητικής Βίας. Φήμες υπάρχουν πολλές για το ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση, αλλά και για τα όπλα που παραλίγο να χρησιμοποιηθούν (π.χ. μαχαίρια), όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μόλις γνωστοποιηθεί το περιεχόμενο της κατάθεσης του παίκτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ