Αθλητισμος

«Παρέλαση» της Λίβερπουλ στην Πορτογαλία (video)

Άλλη μια απόδειξη ότι οι αγγλικές ομάδες φέτος έχουν βάλει στο μάτι το τρόπαιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
porto_-_liverpul_0-5.jpg

Τελευταία αγγλική ομάδα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η Τσέλσι και αυτό συνέβη το 2012. Έκτοτε κανείς σύλλογος από το «Νησί» δεν συμμετείχε καν σε τελικό. Μήπως αυτό θ’ αλλάξει φέτος.

Έπειτα από μια εντυπωσιακή πορεία στη φάση των ομίλων, η Αγγλία συνεχίζει με πέντε εκπροσώπους στο Τσ. Λιγκ. Την Τρίτη, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τη Βασιλεία με 4-0 μέσα στην Ελβετία και δεν θα χάσει την πρόκριση, ενώ η Τότεναμ πήρε ισοπαλία 2-2 μέσα στην Ιταλία από τη Γιουβέντους και έχει το προβάδισμα.

Χθες ήταν η σειρά της Λίβερπουλ να περάσει από την Πορτογαλία και μάλιστα με το ευρύ κι επιβλητικό 5-0 επί της Πόρτο! Ο Μανέ έκανε χατ τρικ, οι παίκτες του Κλοπ θα μπορούσαν να σκοράρουν και άλλες φορές, όμως έστω κι έτσι έγιναν οι πρώτοι στην Αγγλία που νικούν με αυτό το σκορ σε εκτός έδρας παιχνίδι της νοκ άουτ φάσης.

Την επόμενη εβδομάδα, που διεξάγονται τα άλλα τέσσερα παιχνίδια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί κόντρα στη Σεβίλλη, ενώ πολύ πιο δύσκολο έργο έχει η Τσέλσι απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ