Αθλητισμος

Δεύτερος σε όλο το ΝΒΑ ο Γιάννης! (video)

Μόνο ο Λεμπρόν πέρασε τον Αντετοκούνμπο, που μάζεψε πάνω από 2,5 εκατομμύρια ψήφους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Είμαστε ακόμα εδώ - Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας

Όπως αναμενόταν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήρθε δεύτερος στην ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Έλληνας άσος πήρε 2.530.211 ψήφους, ενώ ο Λεμπρόν είχε 2.638.294. Πάντως, ο Γιάννης είχε την προτίμηση των παικτών, καθώς εκεί κατετάγη πρώτος με 226 έναντι 220 του Τζέιμς, ενώ… ισοπαλία είχαμε στην πρώτη θέση των ψήφων των δημοσιογράφων, όπου οι δύο παίκτες είχαν από 99 «σταυρούς».

Έτσι, ο Λεμπρόν θα είναι ο αρχηγός της μίας ομάδας και  Κάρι της άλλης, καθώς ο γκαρντ των Γουόριορς μπορεί να είχε σχεδόν 200 χιλιάδες λιγότερες ψήφους από τον Greek Freak, αλλά ήταν ο πρώτος στην ψηφοφορία της Δύσης.

Τα ξημερώματα μάθαμε τους πρώτους πέντε παίκτες από κάθε Περιφέρεια. Για την Ανατολή εξελέγησαν οι Λεμπρόν, Γιάννης, Ίρβινγκ, ΝτεΡόζαν και Εμπίιντ, ενώ για τη Δύση οι Κάρι, Ντουράντ, Χάρντεν, Ντέιβις και Κάζινς.

Τις επόμενες ώρες, ο Λεμπρόν και ο Κάρι θα διαλέξουν τις πεντάδες τους από τους παραπάνω παίκτες, μην έχοντας περιορισμό σε Ανατολή και Δύση. Δηλαδή, ο Τζέιμς αν θέλει μπορεί να επιλέξει πχ. τον Ντουράντ και ο Κάρι τον Γιάννη.

Από ‘κει και πέρα, ο δύο αρχηγοί σε συνεργασία με τους προπονητές, θα επιλέξουν τους αναπληρωματικούς, με τις τελικές ανακοινώσεις των ρόστερ να γίνονται στις 25 του μήνα.

Αυτό θα είναι το δεύτερο All Star Game του Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέρυσι είχε κάνει ντεμπούτο ως πενταδάτος, σημειώνοντας 30 πόντους! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ