Αθλητισμος

Η «αντεπίθεση» του Ολυμπιακού

Δεν σταματά στον Μιραλάς η χειμερινή ενίσχυση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kevin-miralas23.jpg
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Αναμφίβολα η απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, έστω και με δανεισμό έως το καλοκαίρι, είναι η πιο σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Γενάρη στην Ελλάδα, και δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Ο Ολυμπιακός έδωσε ένα σεβαστό ποσό για το προσεχές εξάμηνο στην Έβερτον (κάποιοι λένε ότι έφτασε τα τρία εκατομμύρια, αλλά μάλλον είναι λιγότερα), ενώ αν θέλει τον Ιούλιο να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή θα πρέπει να δώσει στους Άγγλους ένα ποσό κοντά στα 6.000.000 ευρώ.

Βέβαια, στη φετινή μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται περαιτέρω ενίσχυση. Από τη στιγμή που ο Μιραλάς μπορεί να παίξει τόσο στα πλάγια όσο και στην κορυφή της επίθεσης, δεν θα αποκτηθεί λογικά σέντερ φορ, αλλά ένας ακόμη περιφερειακός παίκτης, μάλλον εξτρέμ.

Είναι πιθανό να γίνει κίνηση για τον Τζόελ Κάμπελ, τον Κοσταρικανό που το 2013-14 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας με μεγάλη επιτυχία, αλλά έκτοτε δεν στέριωσε πουθενά, ούτε επανέλαβε εκείνες τις εμφανίσεις.

Από ‘κει και πέρα, θα γίνουν κινήσεις στην ελληνική αγορά και πρώτος στόχος είναι ο νεαρός δεξιός μπακ Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος παίζει στον Αστέρα Τρίπολης και μπορεί να αντικαταστήσει τον «φευγάτο» Φιγκέιρας.

Τέλος, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας άλλο πιτσιρικάς από την Τρίπολη, ο στόπερ Πασαλίδης, που μαζί με τον Μαυροπάνο είναι οι φετινές αποκαλύψεις της Σούπερ Λιγκ.

Ως γνωστόν, ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα πήγε στην Άρσεναλ…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ