Αθλητισμος

Ο Μπολτ θα δοκιμάσει την τύχη του στην μπάλα (video)

Τον Μάρτιο θα περάσει από τεστ στην Ντόρτμουντ, αλλά… βλέπει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bolt.jpg
EPA

Από την εποχή που σάρωνε τα ρεκόρ και τα μετάλλια στους στίβους, ο Γιουσέιν Μπολτ είχε εκφράσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Εκμεταλλευόμενος το όνομά του, πήγαινε για προπονήσεις με μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, ενώ γενικά αγωνιζόταν σε διάφορα ματς όταν έβρισκε χρόνο. Τώρα, στα 31 του, και αφού έχει σταματήσει τον στίβο, σκέφτεται να παλέψει για μια νέα καριέρα, αυτή του ποδοσφαιριστή!

Μέσα στον Μάρτιο θα δοκιμαστεί επίσημα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά αυτό θα συμβεί επειδή η γερμανική ομάδα και ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έχουν τον ίδιο σπόνσορα, την Puma.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μπολτ δήλωσε ότι «δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά αν μου πουν πως είμαι αρκετά καλός, τότε θα ήθελα να παίξω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, έχω πει ήδη στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μήπως μπορέσει να μεσολαβήσει»…

Μεγάλους στόχους βάζει ο Μπολτ, πιθανόν ανέφικτους, αλλά τουλάχιστον θα το παλέψει. Στον στίβο τα κατάφερε και με το παραπάνω, στην μπάλα είναι σαφώς πιο δύσκολο. Αν και ποτέ δεν ξέρεις…

Migros Weihnachten 2017: Wer steckt denn da in den Migroskassen?

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ