Αθλητισμος

Nick Galis Hall of Famous Game

Νέα αποθέωση για τον άνθρωπο που μας έμαθε το μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nick Galis Hall of Famous Game
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε για μία ακόμη φορά στην εκδήλωση που έγινε στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο για να απολαύσει το "Nick Galis Hall of Famous Game", σε μια βραδιά που έγινε για να γιορταστεί η είσοδος του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα τον 20ό αιώνα στο Hall of Fame, αλλά και για να ενισχυθούν το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η «Κιβωτός του Κόσμου».

Την παράσταση έκλεψε ο... Γιώργος Καραγκούνης που έπαιξε στο διπλό βάζοντας τα δύο πρώτα καλάθια της ομάδας του!

Παρόντες μεταξύ άλλων Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νίκος Χατζής, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Ιωαννίδης, Περικλής Ιακωβάκης, Άννυ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Αφρουδάκης, αλλά και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βασίλης Σπανούλης από τον Ολυμπιακό. Ο τελευταίος φόρεσε την μπλούζα του αγώνα, αλλά δεν έπαιξε.

galis3.jpg

«Τότε, ήταν μια εποχή που το μπάσκετ ήταν στα πάνω του, λόγω του '87», είπε ο Γκάλης. «Μαζί με τα άλλα παιδιά προσφέραμε στην κοινωνία κάτι που αγάπησαν όλοι οι Έλληνες. Μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα δεν υπάρχει. Το Hall Of Fame είναι η κορυφή για κάθε μπασκετμπολίστα. Χάρηκα που ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη».

galis4.jpg

Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Σε όλη την Ευρώπη, όσοι παρακολουθούσαν το άθλημα, έβλεπαν τον Νίκο σαν κάτι ξεχωριστό. Ακόμη και τώρα, όταν πηγαίνω στο εξωτερικό, υπάρχουν άνθρωποι που με ρωτούν τι κάνει ο Νίκος».

galis2.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ