Αθλητισμος

Καλά Χριστούγεννα από την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί διέλυσαν τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη με 3-0 και ο Βαλβέρδε διέσυρε τον Ζιντάν στη μάχη των πάγκων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλά Χριστούγεννα από την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM

Είναι ασφαλές να ειπωθεί πως η Μπαρτσελόνα θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Ισπανία. Μετά τα επιβλητικό 3-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, απέκτησε προβάδισμα 14 βαθμών από τη μεγάλη αντίπαλό της, ενώ βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη Ατλέτικο.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι με τον Μπενζεμά, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο μέσα στο γήπεδο υπήρχε μόνο η Μπαρτσελόνα. Ο Σουάρες στο 54’ άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Μέσι έκανε με πέναλτι το 2-0, σε μια φάση που σήμανε και την αποβολή του Καρβαχάλ.

Με παίκτη λιγότερο και δύο γκολ πίσω, η Ρεάλ ήταν αδύνατο να αντιδράσει σοβαρά και στο τέλος δέχτηκε και τρίτο γκολ τον Βιδάλ.

Τεράστια ευθύνη για την εικόνα φέρει ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έχει διαλύσει μόνος του το οικοδόμημα που χτίστηκε πέρυσι. Θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες του, δεν έκανε σοβαρές μεταγραφές και τώρα η Ρεάλ βουλιάζει ουσιαστικά ακυβέρνητη.

Έχοντας ως βασικό στόχο πια το Τσάμπιονς Λιγκ (όπου αντίπαλος είναι η πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν), ο Ζιντάν καλείται να κάνει αρκετές μεταγραφές τον Ιανουάριο, αν βέβαια παραμείνει στον πάγκο ως τότε.

Αντίθετα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμφάνιση μια σπουδαία ομάδα, με σοβαρότητα, μέσα στο γήπεδο. Κέρδισε κατά κράτος τη μάχη της τακτικής και θα κάνει Χριστούγεννα με ένα τεράστιο παράσημο για την καριέρα του: Μια μεγάλη στην έδρα του «εχθρού» και το πρωτάθλημα στην αγκαλιά του. 

GIRL CAUGHT CHEATING with 2 GUYS (EXPOSED!!!!)

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ