Αθλητισμος

Άγριο κράξιμο της L' Equipe στον Μήτρογλου

Έγινε πρώτο θέμα για την αρνητική του απόδοση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18525905.jpg
EPA/ANDREAS SCHAAD

Ο Κώστας Μήτρογλου έγινε το βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της γαλλικής L' Equipe για λάθος λόγο.

Η πρώτη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα στον κόσμο τον «στολίζει» για την μέχρι τώρα απόδοσή του με την Μαρσέιγ και στην ουσία υπογραμμίζει ότι οι μαρσεϊγέζοι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. 

mitrogl.jpg

«Παρά τους όμορφους λόγους στην άφιξη του, η αγορά του Μήτρογλου περιείχε όλο τον πανικό που έχουν οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Το γεγονός ότι ο Ελληνας επιθετικός έμεινε στον πάγκο για τρία ματς και ότι δεν έχει πείσει κανέναν στη Μαρσέιγ, ειδικά τον προπονητή του Ρούντι Γκαρσία, έχουν κάνει λίγο άβολη τη θεση του. Ο Γάλλος προπονητής που δεν έχει ενθουσιαστεί από όσα είδε από τον σκόρερ, δεν είναι αντίθετος με την ιδέα να βρει άλλον επιθετικό, ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου». 

Δηλώσεις έχει κάνει και ο ατζέντης του παίκτη Πάνος Γαλαριώτης, ο οποίος τονίζει πως ο Μήτρογλου είναι χαρούμενος στη Μασσαλία και έχει επικεντρωθεί στη δουλειά του αποφεύγοντας να ασχολείται με την κριτική που ασκείται από τον Τύπο.

Ο σέντερ φορ της Εθνικής μας πήγε στην ομάδα τέλη Αυγούστου, τραυματίας και αφού είχε ξεκινήσει η ποδοσφαιρική σεζόν. Παρά την αποθεραπεία του δεν έχει βοηθήσει μέχρι τώρα. Η μεταγραφή του κόστισε 12 εκατομμύρια ευρώ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ