Αθλητισμος

Σκέψη για διακοπή του πρωταθλήματος στην Κύπρο

Υπάρχουν και χειρότερα από την Ελλάδα τελικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113_o_ionas_nikolaoy_gia_ta_epeisodia_sto_tsireio_kai_tis_eythynes_youtube_copy.jpg

Πολλές φορές λέμε –και δεν έχουμε άδικο- πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο, διεφθαρμένο κλπ. Κι όμως, αποδείχθηκε πως στην Κύπρο τα πράγματα είναι χειρότερα.

Είναι γνωστή η ιστορία από το ματς της Δευτέρας ανάμεσα σε ΑΕ Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ. Οπαδοί των φιλοξενούμενων χτύπησαν με κροτίδα έναν πιτσιρικά που έκανε το ball boy και μάλιστα συνέχισαν να του πετούν αντικείμενα, ενώ το παιδάκι βρισκόταν στο έδαφος.

Μετά απ’ αυτή την αλητεία, το ματς διεκόπη, αλλά προσωρινά! Βλέπετε υπάρχουν και πολλά αγωνιστικά συμφέροντα (πχ. μηδενισμοί, αφαίρεση βαθμών) που θα «θίγονταν». Ο διαιτητής αποφάσισε το παιχνίδι να συνεχιστεί, αλλά πριν καλά-καλά ξαναρχίσει, οπαδοί των δύο ομάδων μπήκαν στο γήπεδο και έπαιξαν ξύλο.

Και η δεύτερη διακοπή ήταν προσωρινή! Ο αγώνας (;) συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κοντά στα μεσάνυχτα, κι αφού πρώτα εκκενώθηκαν οι εξέδρες. Ο διαιτητής τόνισε πως η αστυνομία εγγυήθηκε την ασφάλεια, η αστυνομία είπε πως δεν έκανε κάτι τέτοιο και όλη η Κύπρος είναι ανάστατη.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου είπε σήμερα πως «είναι αποφασισμένος να διακόψει το πρωτάθλημα», αν και από τέτοια λόγια έχουμε χορτάσει κι εδώ στην Ελλάδα. 

Ο Ιωνάς Νικολάου για τα επεισόδια στο Τσίρειο και τις ευθύνες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ