Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει ηρεμία έως τον Γενάρη

Μάλλον συμφωνούν όλοι οι παίκτες στον διακανονισμό που προτάθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κρίσιμες και κομβικές ημέρες για το άμεσο μέλλον του Παναθηναϊκού είναι τα τρέχοντα 24ωρα, αφού από την Παρασκευή το πρωί, όποιος παίκτης επιθυμεί μπορεί να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος από τη στιγμή που ουδείς έχει πληρωθεί την πρώτη φετινή δόση του συμβολαίου του, που θα έπρεπε να έχει καταβληθεί ως τις 31/10.

Αφού κρατήσουμε μια… πισινή, όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξουν απρόοπτα, καθώς οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να συμφωνούν με τον διακανονισμό που πρότεινε η διοίκηση του συλλόγου, που πήγε την Πέμπτη στο Κορωπί.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, προτάθηκε στους παίκτες να εισπράξουν (συνολικά) 500.000 ευρώ τη Δευτέρα και να πάρουν τα υπόλοιπα 800 χιλιάρικα της πρώτης δόσης έως το τέλος Ιανουαρίου.

Μάλιστα, για να μην υπάρξουν… παρεξηγήσεις, τόσο οι ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν χαρτί που θα γράφει ότι θα συμφωνούν όσο και η ίδια η ΠΑΕ θα δεσμευτεί νομικά για την καταβολή των χρημάτων στις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Αν συμβεί αυτό, το επόμενο… ραντεβού θα γίνει σε δύο μήνες από τώρα, όταν θα εκπνέει η προθεσμία για την καταβολή της δεύτερης δόσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ