Αθλητισμος

Ξεχνιέται και αργοσβήνει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός

Τα οικονομικά προβλήματα μεγαλώνουν, ο κόσμος απογοητεύεται και λύση δεν υπάρχει στον ορίζοντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξεχνιέται και αργοσβήνει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, αλλά δεν υπάρχει καμία ανυπομονησία στους φίλους των «πράσινων», όπως έγινε μερικές εβδομάδες νωρίτερα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από τότε έχουν περάσει 20 μέρες και ο ΠΑΟ έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα, ήρθε και η διακοπή του πρωταθλήματος, σε μια εποχή που φαίνεται να λιγοστεύουν οι ελπίδες για την οικονομική διάσωση του συλλόγου.

Την πρώτη του Δεκέμβρη, όταν όλοι οι παίκτες δεν θα έχουν πληρωθεί τις δόσεις συμβολαίου που τους οφείλονται από τις 31/10, θα μπορούν να κάνουν προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι.

Δεν είναι δεδομένο πως θα γίνουν προσφυγές, κι αν κάποιοι προχωρήσουν σε αυτή τη διαδικασία, θα το κάνουν για να έχουν εξασφαλισμένα τα χρήματά τους και όχι για να βλάψουν τον σύλλογο. Άλλωστε, έχει φανεί πως όσοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό –Έλληνες και ξένοι- σέβονται και με το παραπάνω τη φανέλα που φοράνε.

Απλά όσο περνά ο καιρός τόσο θα σβήνει η αρχική δίψα, ειδικά από τη στιγμή που δεν διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα.

Αυτές τις μέρες έχουν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις για την άμεση πώληση του Λουντ που μπορεί να φέρει 600-700 χιλιάρικα στα ταμεία, ενώ οι «πράσινοι» πιέζουν την Αλ Αϊν να δώσει νωρίτερα τη μία δόση από την καλοκαιρινή μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Ακόμη και να βγει το 2017 για τον Παναθηναϊκό δίχως απώλειες, είναι άκρως αμφίβολο ότι η κατάσταση θα παραμείνει –έστω και οριακά- «βιώσιμη» ως το τέλος της σεζόν. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ