Αθλητισμος

Η κατάρα που χτύπησε την ΑΕΚ και τον Γιόχανσον

Ο Σουηδός υπέστη ρήξη χιαστών, όπως ακριβώς ο Μάνταλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κατάρα που χτύπησε την ΑΕΚ και τον Γιόχανσον
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η Σουηδία πέρασε στο Μουντιάλ χάρη στο γκολ του Γιάκομπ Γιόχανσον στο πρώτο παιχνίδι. Δυστυχώς, ο μέσος της ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να το χαρεί, αφού στο 19ο λεπτό της χθεσινής ρεβάνς υπέστη ρήξη χιαστών. Ήταν μια ανύποπτη φάση, ο παίκτης ήταν μόνος του στη μεσαία γραμμή και δίνοντας την πάσα έπαθε τη ζημιά, ακριβώς όπως και ο Μάνταλος πριν από λίγες εβδομάδες στο ματς Πανιώνιος-ΑΕΚ!

Η ελληνική ομάδα χάνει έναν ακόμη σημαντικό παίκτη στην προσπάθειά της να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά ο ίδιος ο Γιόχανσον χάνει πολλά παραπάνω.

Πέρα από την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει με τη φανέλα της ΑΕΚ, ετοιμαζόταν για νέο συμβόλαιο ή ακόμη και για μεταγραφή σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Παράλληλα, θα έπαιζε και βασικός στο Μουντιάλ, ενώ τώρα είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να επιστρέψει σε φουλ φόρμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι συμπαίκτες του, του αφιέρωσαν τη νίκη, πόζαραν μαζί με τη φανέλα του, ενώ ο ίδιος βρισκόταν ήδη σε νοσοκομείο του Μιλάνου και έκανε μαγνητική, που έλεγε την πικρή αλήθεια: Ρήξη πρόσθιου χιαστού και νοκ άουτ για 5-6 μήνες…

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ