Αθλητισμος

Τραγωδία η Εθνική Ελλάδος (video, εικόνες)

Βαριά ήττα με 4-1 από την Κροατία και... αποκλεισμός από το Μουντιάλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κροατία-Ελλάδα 4-1 Highlights / Προκριματικά Π.Κ 18' / 1ος αγώνας {9/11/17}

Είναι από τις λίγες φορές που τα πολλά λόγια δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν κάποιος δεν είδε το ματς της Εθνικής στην Κροατία, μπορεί απλά και μόνο να δει τα γκολ που δεχτήκαμε. Τόσα λάθη μαζεμένα ούτε σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος δεν θα δει και το τελικό 4-1 μας… κολακεύει, αν και στην ουσία δεν μας αφήνει σοβαρές ελπίδες για πρόκριση στο Μουντιάλ.

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
EUROKINISSI

Αν εξαιρεθούν οι φιλότιμοι Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος, που έπαιξαν όσο μπορούσαν, και ο συγκλονιστικός Ζέκα, όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς ήταν σαν να μην πάτησαν ποτέ στο χορτάρι του Μάξιμιρ. Δεν είναι μόνο τα τραγικά λάθη, είναι και όλη εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Χάσαμε χωρίς να το παλέψουμε, χάσαμε δίχως να βγάλουμε πάθος. Χάσαμε με κάτω τα χέρια.

Μεγάλη και η ευθύνη του Μίχαελ Σκίμπε, με πολλά λάθη στην προετοιμασία του ματς. Δεν κατάφερε να «ψήσει» τους παίκτες του να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, τους μπέρδεψε και με την τακτική του. Επίσης, δεν κατάφερε ούτε καν να τους αποβάλλει το άγχος και τον φόβο που φάνηκε να είχαν. Φαβορί δεν ήμασταν, κι αντί να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανατρέψουμε τα δεδομένα, εμείς αποδεχτήκαμε τη μοίρα μας.

 ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
EUROKINISSI

Ανεπίτρεπτο για μια Εθνική ομάδα που δεν μας είχε συνηθίσει σε παραδόσεις άνευ όρων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ