Αθλητισμος

Το πρώτο θαύμα των Σέλτικς (video)

Πώς η ομάδα συσπειρώθηκε μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Χέιγουορντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
380418-784633.jpg
www.facebook.com/pg/gordonhayward

Οι περισσότεροι θυμούνται ακόμα τον φρικιαστικό τραυματισμό του Γκόρντον Χέιγουορντ, στα πρώτα λεπτά του εναρκτήριου αγώνα της σεζόν, ανάμεσα σε Βοστώνη και Κλίβελαντ.

Οι Σέλτικς είναι αναγκασμένοι να πορευτούν δίχως αυτόν για έναν τουλάχιστον χρόνο, χάνοντας έναν χαρισματικό σκόρερ. Στο πρώτο ματς έχασαν από τους Καβαλίερς, ακολούθησε δεύτερη σερί ήττα από τους Μπακς του Γιάννη και όλοι πίστεψαν πως η χρονιά θα πάει χαμένη για τους «Κέλτες».

Κάτι τέτοιο θα ήταν ανεπίτρεπτο για τον προπονητή της ομάδας Μπραντ Στίβενς, αλλά και το σπουδαίο υλικό που έχει απομείνει στα χέρια του. Μετά τις δύο αρχικές ήττες. Οι Σέλτικς μετρούν εννιά σερί νίκες, αφού έχουν βρει στους ρολίστες τους (Μπράουν, Τέιτουμ. Σμαρτ, Ροζίερ) την ενέργεια και το σκοράρισμα που θα έδινε ο Χέιγουορντ.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται βαθμολογικά στην πρώτη θέση του ΝΒΑ και παρότι ουδείς γνωρίζει αν θα αντέξει ως το τέλος, πρόκειται για ένα σύνολο που χαίρεσαι να βλέπεις.

Όσο για τον Χέιγουορντ ακολουθεί τον μακρύ και επίπονο δρόμο της αποθεραπείας, αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Για φέτος θα ανήκει στο τιμ ανάλυσης των Σέλτικς και θα συμβουλεύει τους προπονητές σύμφωνα με τα βίντεο των αγώνων, ενώ από το παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, βλέπουμε τι παίκτης λείπει από το ρόστερ της Βοστώνης.

Ο τύπος τα βάζει ακόμη και καθιστός!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ