Αθλητισμος

Μπαρτσελόνα, όπως… Ομπάμα (video)

Τα απίστευτα μέτρα ασφαλείας, οι ρήτρες και οι απαγορεύσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379023-782119.jpg

Από τη στιγμή που η αποστολή της Μπαρτσελόνα προσγειώθηκε στην Αθήνα, μπήκε σε εφαρμογή ένα γιγαντιαίο πλάνο ασφαλείας, που παραπέμπει σε εξέχον πολιτικό πρόσωπο και όχι σε ομάδα ποδοσφαίρου.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» υπήρξε κόσμος που περίμενε τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του, αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει. Ακόμη περισσότεροι ήταν αυτοί που βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσει η ομάδα ενόψει του ματς της Τρίτης με τον Ολυμπιακό.

Οι σεκιούριτι είχαν δημιουργήσει ζώνες «προστασίας», ώστε να μην μπορεί κανείς να πλησιάσει. Μάλιστα, όταν λίγο μετά το λεωφορείο με τους παίκτες έφυγε για το Καραϊσκάκη, όπου έγινε η τελευταία προπόνηση πριν από το ματς, όσοι μπήκαν στο πούλμαν δεν βγήκαν από την κεντρική πόρτα του Χίλτον, αλλά από το πίσω μέρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δημιουργηθεί μια ειδική φυσούνα μέσα στο ξενοδοχείο, ώστε να μετακινούνται οι σταρ της Μπάρτσα, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα, ακόμη και των εργαζομένων!

Όλη η ομάδα μένει στον ίδιο όροφο, γευματίζει σε ειδικά διαμορφωμένο prive χώρο, ενώ οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έχουν υπογράψει τόσο «συμβόλαιο εχεμύθειας» όσο και ένα ακόμη χαρτί που τους απαγορεύει ακόμη και να μιλήσουν στους παίκτες της ισπανικής ομάδας! Διότι, στη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με το ξενοδοχείο, υπάρχει ειδική ρήτρα που αναφέρει ότι αν κάποιο μέλος του συλλόγου έχει παράπονο από κάποιον εργαζόμενο, τότε η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» δεν υποχρεούται να πληρώσει τα δωμάτια και τις VIP υπηρεσίες που της προσφέρονται!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ