Αθλητισμος

Μέσι και Ρονάλντο δίνουν ραντεβού στη Ρωσία

Αργεντινή και Πορτογαλία πέρασαν στο Μουντιάλ, προς τέρψιν των ποδοσφαιρόφιλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376120-776485.jpg

Το άγχος ήταν μεγάλο για τους παίκτες της Αργεντινής, που ήθελαν νίκη μέσα στο Κίτο, περιμένοντας παράλληλα και τα άλλα αποτελέσματα της βραδιάς. 

Το άγχος έγινε σοκ, όταν ο Ισημερινός προηγήθηκε μόλις στο 40ό δευτερόλεπτο, αλλά ο Λιονέλ Μέσι πήρε το παιχνίδι πάνω του και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα. Με μια εκπληκτική εμφάνιση και με χατ τρικ, γύρισε μόνος του το ματς σε 3-

1, αποτέλεσμα που χαρίζει στους Αργεντινούς μία από τις 32 θέσεις του επερχόμενου Μουντιάλ.

Από τον όμιλο της Λατινικής Αμερικής, πέρα από Αργεντινή και Βραζιλία πέρασαν ακόμη η Ουρουγουάη με την Κολομβία, ενώ το Περού θα δώσει μπαράζ με τη Νέα Ζηλανδία. Εκτός έμεινε η Χιλή, που ενθουσίασε στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ιδανική αυτόχειρας ήταν η Παραγουάη. Ήθελε απλά μια νίκη επί της ουραγού Βενεζουέλας για να εξασφαλίσει αυτή τη συμμετοχή στο μπαράζ, αλλά κατάφερε να χάσει με 1-0 στην έδρα της.

Στην Ευρώπη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην σκόραρε, αλλά πανηγύρισε με την ψυχή του το 2-0 της εθνικής Πορτογαλίας απέναντι στην Ελβετία. Τη βραδιά που ο Φερνάντο Σάντος έκλεινε τα 63 του χρόνια, οι πρωταθλητές Ευρώπης τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους και έκλεισαν θέση για το Μουντιάλ, όπως και η Γαλλία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ