Αθλητισμος

Η Λας Πάλμας με φανέλα υπέρ της ενωμένης Ισπανίας

Θα κατεβεί στο Καμπ Νόου αν γίνει ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374608-773197.jpg

Με φανέλα υπέρ της ενωμένης Ισπανίας προγραμματίζει να κατεβεί η Λας Πάλμας στον αγώνα της με την Μπαρτσελόνα. 

Συγκεκριμένα όπως δείχνει και η φωτογραφία στο δεξί μέρος του στήθους της κίτρινης εμφάνισης και απέναντι από το, έμβλημα οι άνθρωποί της έχουν κεντήσει μια ισπανική σημαία με ημερομηνία 1-10-2017 μέρα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας. Όλα αυτά με την άδεια της ισπανικής Λίγκας.

Αντιδρώντας η ομάδα της Βαρκελώνης ακύρωσε το προγραμματισμένο γεύμα που παραθέτει παραδοσιακά η γηπεδούχος στην  φιλοξενούμενη ομάδα και ήταν να γίνει το μεσημέρι. 

Πάντως μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρη η διεξαγωγή του αγώνα λόγω των επεισοδίων που γίνονται σε ολόκληρη την πόλη της Βαρκελώνης με αφορμή την απαγόρευση του δημοψηφίσματος αλλά το ματς γίνεται κανονικά.

Την ίδια ώρα ο Τσάβι από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες της Μπάρτσα ακόμη και τώρα που δεν παίζει εκεί με ανάρτησή του καταδίκασε τα επεισόδια:

 «Ό,τι συμβαίνει σήμερα στην Καταλονία είναι ντροπή. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει σε μια δημοκρατική χώρα και να μην επιτρέπεται να ψηφίσει ο κόσμος. Στέλνω όλη μου τη στήριξη στους πολίτες που προσπαθούν ειρηνικά να εξασκήσουν το δικαίωμά τους στην ψήφο. Πάμε Καταλονία». 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ