Αθλητισμος

Λεμπρόν και Ουέιντ: Τα φιλαράκια ξανασμίγουν (video)

Παίκτης των Καβαλίερς για έναν χρόνο, ο παλιός αρχηγός του Μαϊάμι  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
NBA Top 20 LeBron James-Dwyane Wade Duo Plays of the 2012-13 Reg. Season

Καταλάβαμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς θέλει να είναι ο απόλυτος σταρ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και καθόλου δεν στεναχωρήθηκε που έφυγε ο Κάιρι Ίρβινγκ. Παρά την απώλεια του βασικού πλέι μέικερ και δεύτερου σκόρερ τους, οι Καβς έχουν σκοπό και φέτος να κάνουν πρωταθλητισμό, γι’ αυτό και ποντάρουν στην εμπειρία του Ντουέιν Ουέιντ. Ενός κολλητού φίλου του Λεμπρόν, που έπαιξαν μαζί τέσσερα χρόνια στο Μαϊάμι και παρέα κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα, το 2012 και 2013.

 

«Αποφάσισα να έρθω στο Κλίβελαντ γιατί πίστεψε σε μένα τόσο ως παίκτη όσο και ως ηγέτη, στην προσπάθεια που θα κάνει να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο. Ανυπομονώ να παίξω παρέα με τον αδερφό μου τον Λεμπρόν και να πάρουμε μαζί ένα τρίτο πρωτάθλημα» τόνισε ο 35χρονος γκαρντ. Ακόμη πιο γλαφυρός ήταν στις δηλώσεις καλωσορίσματος ο ίδιος ο Λεμπρόν: «Νιώθω σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα στο σχολείο και να μην ξέρω ποιοι είναι οι συμμαθητές μου. Κι εκεί που περπατάω να βλέπω μπροστά μου έναν από τους καλύτερους φίλους μου. Έτσι νιώθω που συναντώ ξανά τον Ντουέιν».

 

Στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τις πολλές… υπερομάδες, οι Καβαλίερς παρατάσσουν τον Λεμπρόν, τον Ουέιντ, τον Κέβιν Λαβ και από τον Γενάρη τον νυν τραυματία Αϊζάια Τόμας…

 

Οι 20 καλύτερες συνεργασίες τους στο Μαϊάμι τη σεζόν 2012-13, όταν και κατέκτησαν το δεύτερο πρωτάθλημα: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ