Αθλητισμος

Στοχεύει στην ψυχολογία ο Λεμονής

Οι πρώτες σκέψεις και πράξεις του νέου προπονητή του Ολυμπιακού  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373671-771419.jpg
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports

Ο βασικότερος λόγος -στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού- που προσελήφθη ο Τάκης Λεμονής είναι το γεγονός ότι ξέρει καλά τα κατατόπια στον Πειραιά και γνωρίζει την «ερυθρόλευκη» ψυχοσύνθεση.

Γι’ αυτό στην πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες δεν επιχείρησε να αλλάξει κάτι αγωνιστικά. Θα ήταν σχεδόν αδύνατο να καταφέρει κάτι άμεσα, ειδικά που επόμενος αντίπαλος είναι αύριο βράδυ η Γιουβέντους.

Ο «Sir Takis» προσπάθησε να μιλήσει στην καρδιά των ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό η παρθενική του ομιλία ήταν εμψυχωτική, δίχως πάντως να καταφύγει σε… κορώνες. Αμέσως μετά έβγαλε και την αποστολή που αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορίνο. Πήρε μαζί του και τον Αλμπέρτο Μποτία για το κέντρο της άμυνας, έναν παίκτη που δεν ήταν καν στα δευτερεύοντα πλάνα του Χάσι.

Αντίθετα, δεν θα ταξιδέψει ο Στέφανος Καπίνο, για τον οποίον οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα προπονείται ούτε καν με τη ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Είναι άγνωστο το μέλλον του διεθνή τερματοφύλακα, όπως άγνωστο είναι τι ακριβώς πληρώνει.

Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως δεν υπέπεσε σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, πως δεν

πλακώθηκε με τον Ένγκελς, αλλά οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί. Πάντως, παρελθόν αποτελεί από την ομάδα και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αλέκος Ράντος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ