Αθλητισμος

Διαχείριση και σύνεση, τα στοιχήματα της ΑΕΚ (video)

Καλοί οι χθεσινοί πανηγυρισμοί, αλλά η σεζόν ουσιαστικά είναι ακόμα στην αρχή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373506-771101.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Τέτοιους έξαλλους πανηγυρισμούς έχουν χρόνια να ζήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Δεν ήταν απλά η νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού, αλλά ο τρόπος με τον οποίον ήρθε αυτή, δηλαδή με μια ανατροπή που έχουμε χρόνια να δούμε σε ντέρμπι.

Ήταν ένα ξέσπασμα ψυχής για τους «Ενωσίτες», που γιόρτασαν για αρκετή ώρα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, αλλά και στη συνέχεια της βραδιάς.

Πάνω από χίλια άτομα περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια για να αποθεώσουν τους παίκτες και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (έδωσε και 200.000 ευρώ πριμ), ενώ το πάρτι συνεχίστηκε όλη τη νύχτα σε μπαρ, ταβέρνες και δρόμους, αφού σε όλες σχεδόν τις γειτονιές της Αθήνας άκουγες συνθήματα και κορναρίσματα από περαστικούς οδηγούς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Αυτό που πρέπει τώρα να κάνει η ΑΕΚ είναι να διαχειριστεί την όλη κατάσταση. Ως τώρα απλά είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία στο +2 από τον ΠΑΟΚ και στο +5 από τον Ολυμπιακό. Κι ακόμη δεν έχει τελειώσει ο Σεπτέμβρης, δηλαδή είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Οι μέρες ηρεμίας που έχουν μπροστά τους οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι τόσες πολλές. Την Πέμπτη υποδέχονται την Αούστρια Βιέννης, την οποία πρέπει να νικήσουν πάση θυσία, ώστε να γίνουν ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την Κυριακή ταξιδεύουν στην Τρίπολη και μια «γκέλα» από τον Αστέρα, θα έσβηνε βαθμολογικά τον χθεσινό θρίαμβο κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ