Αθλητισμος

Είναι να γελάει κανείς…

Όλα δείχνουν πως η Εθνική μπάσκετ συνεχίζει με Σκουρτόπουλο προπονητή και Μίσσα για… τεχνικό διευθυντή

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372516-769371.jpg
EUROKINISSI

Φαίνεται πως στην ΕΟΚ κανείς δεν κατάλαβε το αμέσως προηγούμενο διάστημα στο Ευρωμπάσκετ. Μια Εθνική Ελλάδος που από πολλούς αποκαλείται πια «επίσημη… παρατημένη» μπόρεσε να φτάσει ως τα προημιτελικά χάρη στον εγωισμό και στο ταλέντο κάποιων παικτών της.

Φαίνεται ότι ο… ισόβιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, δεν πήρε χαμπάρι τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια της ομάδας όλο το καλοκαίρι, ούτε φυσικά αναγνωρίζει κάποιο λάθος στους δικούς του χειρισμούς.

Γι’ αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα συνεχίσει με προπονητή τον Θανάση Σκουρτόπουλο (βοηθός ως σήμερα) και με τον Κώστα Μίσσα σε έναν ρόλο τεχνικού διευθυντή, προφανώς λόγω της εμπειρίας του στο ίδιο πόστο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού…

Στον παγκόσμιο αθλητισμό, η ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή σε μία ομάδα, αφορά περισσότερο τις μεταγραφές που γίνονται. Μόνο που μια Εθνική δεν κάνει μεταγραφές, ως γνωστόν. Άρα ο ρόλος του Μίσσα θα είναι να βρίσκεται κοντά στους παίκτες, να λύνει ζητήματα που προκύπτουν, να τους εμπνέει κλπ. Ό,τι ακριβώς ΔΕΝ έκανε τόσον καιρό δηλαδή.

Είναι να γελάει κανείς, που έλεγε κι ο αείμνηστος Φίλιππος Συρίγος…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ