Αθλητισμος

Έχασε, αλλά βελτιώθηκε η Εθνική

Η Σλοβενία επικράτησε με 78-72 στο τρίτο ματς του Ευρωμπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370183-764623.jpg

Η Εθνική Ελλάδος δεν ήταν φαβορί απέναντι στη Σλοβενία των Ντράγκιτς, Ντόντσιτς, Ράντολφ, η ήττα της με 78-72 θεωρείται φυσιολογική, όμως αυτή τη φορά το αντιπροσωπευτικό έδειξε σημάδια… ζωής.

Όχι, δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, λάθη έγιναν, αλλά τουλάχιστον οι παίκτες του Μίσσα εμφανίστηκαν σαν ομάδα στο γήπεδο του Ελσίνκι, πάλεψαν, έβγαλαν άμυνες και αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν τόσο ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της Κωνσταντινούπολης όσο και προσδοκίες για περαιτέρω βήματα στο Ευρωμπάσκετ.

Μετά από τρία ματς, έχουμε μόλις νίκη επί της Ισλανδίας και απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια, με τη γηπεδούχο Φινλανδία και την Πολωνία. Μία νίκη φτάνει για την πρόκριση, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλουμε να αποφύγουμε την τέταρτη θέση, η οποία λογικά μας φέρνει απέναντι σε «μεγαθήριο» στα νοκ άουτ.

Εκπληκτικό ματς έκανε ο Κώστας Σλούκας με 18 πόντους και 6 ασίστ, αρκετά καλός ήταν ο Παπαγιάννης με 10, ενώ παρά το νταμπλ-νταμπλ (10 π.-10 ριμπ.) ο Πρίντεζης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αφού τελείωσε το παιχνίδι με 4/15 σουτ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ