Αθλητισμος

Το πιο πονηρό ματς της Εθνικής

Η ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται απόψε την Εσθονία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369750-763944.jpg
LATO KLODIAN/EUROKINISSI)

Θεωρητικά το μυαλό των πάντων βρίσκεται στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με το Βέλγιο. Εκεί όπου μια νίκη μπορεί να φέρει και πρωτιά στον όμιλο της Εθνικής ποδοσφαίρου, στον δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Όμως, πρώτα πρέπει να φύγει το εμπόδιο της Εσθονίας. Διότι απόψε στο Καραϊσκάκη (21.45), κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη ισοδυναμεί με… αυτοκτονία. Αν και είμαστε το μεγάλο φαβορί, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που τόσο μας απογοήτευσε στα προκριματικά του περασμένου EURO, χάνοντας ακόμη και από τα Νησιά Φερόε.

Επιπροσθέτως, έχουμε αρκετές σημαντικές απουσίες σήμερα. Οι Μήτρογλου, Τοροσίδης είναι τραυματίες και ο Παπασταθόπουλος τιμωρημένος. Έτσι, βασικός σέντερ φορ θα είναι ο Βέλλιος, δεξί μπακ μάλλον ο Μανιάτης, ενώ τουλάχιστον για τη θέση του Σωκράτη υπάρχει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και εκεί δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

Στη βαθμολογία, το Βέλγιο έχει 16 βαθμούς, η Ελλάδα 12 και η Βοσνία 11 με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Ο πρώτος περνά απευθείας στο Μουντιάλ και ο δεύτερος πάει σε μπαράζ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ