Αθλητισμος

Μεταγραφική «κοσμογονία»!

Αραούχο, Χίλιεμαρκ, Βιεϊρίνια και... Μιραλάς αναμένονται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369687-763870.jpg
EPA/PETER POWELL

Απομένουν περίπου 24 ώρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και οι ρυθμοί ποιυ ενισχύονται οι τέσσερις “μεγάλοι” του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι φρενήρεις, όπως ποτέ άλλοτε στα χρονικά.

Ο Ολυμπιακός δεν ακούγεται ιδιαίτερα μετά την πώληση του Ρέτσου, αλλά θεωρείται δεδομένο πως μέχρι αύριο το απόγευμα θα έχει κλείσει 3-4 μεταγραφές. Λογικά θα πάρει δύο στόπερ (τον Ένγκελς από την Μπριζ και ίσως τον Αυστριακό Ντράγκοβιτς), ενώ μεγάλος του στόχος είναι ο εξτρέμ Κέβιν Μιραλάς!

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της ΑΕΚ, καθώς όλα δείχνουν πως ο Σέρχιο Αραούχο μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα ώστε αύριο να υπογράψει το μονοετή δανεισμό του και... βλέπουμε. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική κίνηση για την “Ένωση”, μιας και ψήνεται και η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ από την Ιταλία!

Μετά την ανακοίνωση του Σιλά, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει άλλες δύο μεταγραφές. Για τη θέση του εξτρέμ, έτοιμος να υπογράψει είναι ο Γάλλος Μουνιέ από την Μπολόνια, ενώ θα αποκτηθεί και άλλος κεντρικός μέσος: Ο Σουηδός Χίλιεμαρκ της Τζένοα, ένας 25χρονος διεθνής που είναι πολύ καλή περίπτωση!

Τέλος, ούτε η διοίκηση του ΠΑΟΚ μένει με σταυρωμένα χέρια. Αφού έκλεισε ο Μαουρίτσιο, γίνονται κινήσεις για έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά κυρίως για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο 32χρονος Πορτογάλος, που μπορεί να παίξει τόσο δεξί μπακ όαο και εξτρέμ, αποτελεί διακαή πόθο για τους φίλους του ΠΑΟΚ, όμως είναι αρκετά ακριβός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ