Αθλητισμος

Αρνείται να χάσει η Ρεάλ, αλλά κάτι της λείπει (video)

Έχασε δύο βαθμούς και ένα σωρό ευκαιρίες απέναντι στη Βαλένθια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369378-763165.jpg
EPA/JAVIER LOPEZ

Η πρώτη «γκέλα» της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα ήρθε μόλις τη δεύτερη αγωνιστική, αφού στο γήπεδό της παραχώρησε 2-2 στη Βαλένθια, με τον φοβερό και τρομερό Ασένσιο να ισοφαρίζει λίγο πριν από το τέλος. 

Η ομάδα του Ζιντάν είχε σοβαρές απουσίες (Ράμος, Βαράν στην άμυνα, Ρονάλντο στην επίθεση), όμως θα μπορούσε να νικήσει αν ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε γκολ μία από τις πολλές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. 

Κι εδώ ίσως βλέπουμε μπροστά μας μια μεγάλη παράλειψη του Γάλλου προπονητή της. Αυτό το καλοκαίρι παραχώρησε τόσο τον μεσοεπιθετικό Χάμες Ροντρίγκες όσο και τον σέντερ φορ Άλβαρο Μοράτα. 

Δεν τους αντικατέστησε, θεωρώντας πως τα κενά τους θα καλυφθούν εκ των έσω. 

Ως τώρα, δεν συμβαίνει αυτό. Στην παρούσα φάση, που ο Ρονάλντο είναι τιμωρημένος, είδαμε τον Μπενζεμά να είναι ντεφορμέ.

 Άνθρωπος να τον αντικαταστήσει δεν υπάρχει, ενώ αυτός που κλωτσάει διαδοχικά τις ευκαιρίες που του δίνονται είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ. 

Ο Ουαλός αποτελεί το πουλέν του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ κι έτσι ο Ζιντάν δέχτηκε να τον κρατήσει και φέτος, παρότι τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στη Μαδρίτη η απόδοσή του είναι μέτρια, όταν παίζει και δεν είναι τραυματίας. 

Φέτος, ο Μπέιλ θα μπορούσε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, αλλά είναι τόσο κακός που χθες το βράδυ αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την αντικατάστασή του. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ακόμη να τον αποκτήσει έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ και ο Ζιντάν ίσως έχει βρει τον τρόπο για να τον ξαποστείλει. 

Βέβαια, τέσσερις μέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου είναι δύσκολο να βρει παίκτη για να πάρει τη θέση του, ειδικά μετά την οριστική συμφωνία Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό για τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος θα υπογράψει σήμερα. 

Ο Ζιντάν θα έπρεπε να πάρει δύο παίκτες για την επίθεσή του και να ξεφορτωθεί τον Μπέιλ. Ίσως τα καταφέρει ως την Πέμπτη το βράδυ που τελειώνουν οι μεταγραφές. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ