Αθλητισμος

Η ΑΕΚ στα ουράνια και ο ΠΑΟΚ στα τάρταρα (video)

Δικέφαλοι σε αντίθετες πτήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368988-762680.jpg
EPA/SPYROS CHORCHOUBAS

Από την αβεβαιότητα στην αποθέωση και από τη σιγουριά στον εξευτελισμό. Αυτή είναι η κατάσταση στους δύο ποδοσφαιρικούς "Δικέφαλους" της χώρας και οι επόμενες μέρες αναμένονται με ενδιαφέρον.

Η ΑΕΚ, που είχε να σκοράρει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι από το 2011 πέτυχε τρία μαζεμένα κόντρα στην Μπριζ και προκρίθηκε, ενώ ο ΠΑΟΚ που έκανε τα πλάνα για τους ομίλους, αποκλείστηκε από μία παντελώς άγνωστη και άπειρη ομάδα. 

Στην «Ένωση» κάνουν όνειρα για 1-2 μεταγραφές ακόμα, ειδικά από τη στιγμή που η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα της δίνει πάνω από 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ελλείψει άλλης ελληνικής ομάδας. Στα χείλη του κόσμου χθες στο ΟΑΚΑ ήταν το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος από την Ισπανία δήλωσε πως περιμένει... ειδοποίηση από την Αθήνα! 

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν ξέρουν καν πως να χειριστούν αυτή την ήττα, διότι δεν την περίμεναν. Εν βρασμώ πολλά μπορούν να γίνουν, ο κόσμος είναι εξοργισμένος, αλλά Αύγουστο μήνα κανείς δεν διαλύθηκε. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα καταλαγιάσει η αλαζονεία των Θεσσαλονικιών, που έκανε πέρυσι την εμφάνισή της, με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αλαζονεία, που εμφανίστηκε και την Πέμπτη με την ανακοίνωση του Ελ Καντουρί (σπουδαία προσθήκη) κατά τη διάρκεια του ματς με την Έστερσουντ, αλλά και όλες τις προηγούμενες μέρες μετά την εκλογή του Γραμμένο στην προεδρία της ΕΠΟ... 

ΑΕΚ-ΜΠΡΙΖ: 

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ-ΠΑΟΚ:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ