Αθλητισμος

Συλλέγει κούπες η Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Ευρώπης, νικώντας με 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γαβρόγλου: Προσωπική απόφαση η εξαγορά της θητείας μου

Από ’κει που σταμάτησε πέρυσι συνεχίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης, σε ματς που έγινε στα Σκόπια.

Οι Ισπανοί ήταν κλάσεις ανώτεροι και θα μπορούσαν να νικήσουν με μεγαλύτερο σκορ, αφού πέρα από τα γκολ των Κασεμίρο,  Ίσκο, είχαν δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες. Απλά προς το τέλος, που είχαν πέσει οι ρυθμοί, οι Άγγλοι μείωσαν με τον Λουκάκου.

Αυτό ήταν το έκτο τρόπαιο που κατακτά ο Ζινεντίν Ζιντάν σαν προπονητής, έχοντας το περσινό Σούπερ Καπ, δύο Τσάμπιονς Λιγκ, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Από τον Μάιο του 2016 ως σήμερα όλα αυτά…

Όπως αναμενόταν, ο Γκάρεθ Μπέιλ αγωνίστηκε βασικός (ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο), αλλά δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του. Παρ’ όλα αυτά, η Ρεάλ έδωσε «χυλόπιτα» στη Γιουνάιτεντ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Ξεκάθαρα ο σύλλογός του θέλει να τον κρατήσει, απ’ ότι καταλαβαίνω και ο προπονητής του τον υπολογίζει, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να τον αποκτήσουμε» δήλωσε ο Πορτογάλος, που χάρισε το μετάλλιο του ηττημένου σε έναν φίλαθλο! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ